fbpx

Werkwijze

Professionele
Begeleiding
is de
Sleutel
tot succes

 

Kies voor de beste start

Wat moet ik nu doen? Hoe ga ik van start? Dit zijn vast vragen die u uzelf stelt. Uiteraard willen wij dat u de Prodimed-methode op de juiste manier gaat beleven en helpen u graag verder. Het advies is om eerst een volledig vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek in te plannen met een van onze diëtisten. Deze afspraak kunt u gemakkelijk via de online agenda hieronder direct inplannen op het tijdstip dat u wenst.

Telefonisch kennismakingsgesprek

De diëtist zal op het afgesproken tijdstip telefonisch contact met u opnemen. Tijdens dit kennismakingsgesprek zal de diëtist u geheel vrijblijvend de werking van de Prodimed-methode, de inhoud en het gebruik toelichten. Indien gewenst kan de diëtist ook direct een persoonlijk plan afgestemd op uw unieke situatie voor u berekenen.

Toegang tot “Mijn Prodimed”

Als u gekozen heeft voor het vrijblijvende kennismakingsgesprek, ontvangt u ook de inlogcodes van uw persoonlijke “Mijn Prodimed” account. Hiermee krijgt u onder andere toegang tot het volledige uitgebreide product assortiment van Prodimed waarin u gemakkelijk de producten online kunt bestellen.

Geheel vrijblijvend

Wat wij vooral willen meegeven, is dat u nergens aan vast zit en alles geheel vrijblijvend is. Wilt u geen contact meer met uw diëtist, wilt u tussendoor stoppen met het programma, etc. Geen probleem, want u bepaalt zelf wat u doet.

Heeft u vragen, hulp nodig, twijfelt u of wilt u graag een kennismakingsgesprek inplannen? Vraag het een van onze diëtisten

Plan hier uw GRATIS intake gesprek

Uw aanvraag is verstuurd
Er is geen voorkeurstijd geselecteerd
Geen beschikbaarheid, reeds vergeven
U dient een datum te selecteren
Mail niet verzonden probeer opnieuw

 

Scroll To Top
+31 (0)88 800 1360Mail onsMijnProdimed